Category: Schadeherstel

LED werklampen van Bright Line nieuw bij All4Car

Voor het 12e jaar op rij is All4Car aanwezig op de Auto Prof / AMT Live in de Evenementenhal in Hardenberg. All4Car is groothandel in speciaal-gereedschappen van onder andere Weber Tools en FORCE. Het programma bestaat uit distributie timingsets, gereedschapswagens, los gereedschap, werkplaatsinrichting en speciaal gereedschap voor uitdeuken tot aircoservice.

Nieuw in het assortiment zijn LED werklampen van Bright Line. Bright Line staat voor hoogwaardige werklampen die voor alle klussen kunnen worden ingezet. Doordat de medewerkers van All4Car zelf uit de werkplaats afkomstig zijn weet men geen ander hoe frustrerend het kan zijn om te werken in krappe en donkere ruimtes. De zes verschillende Bright Line werklampen zijn uiteraard te zien op de All4Car stand. De volgende generatie Bright Line-lampen is overigens zijn alweer in ontwikkeling.

FORCE Black Edition

Sinds kort levert All4Car ook een exclusieve lijn gereedschapswagens aan van FORCE: de Black Edition. Black Edition is de kwaliteit die u van FORCE gewend bent, maar dan in een stoere, matzwarte gereedschapswagen. Let op: FORCE Black Edition is beperkt leverbaar. Dus: Op = op!

Over All4Car

Als groothandelaar zorgt All4Car ervoor dat de monteur veilig en efficiënt kan werken. Het grossiersnetwerk strekt van heel Nederland tot ver in Europa. Met een assortiment van meer dan 10.000 artikelen, een ruim aantal voorraadartikelen en levering binnen 24 uur in Nederland staat men bekend als een betrouwbare partner die bouwt aan duurzame klantrelaties. Het personeel bezit gediplomeerde kennis in autotechniek en is dus uitstekend in staat mee te denken in garageoplossingen. Bestellen kan u eenvoudig via de interactieve webshop, waar het uitgebreide assortiment wordt gepresenteerd.

www.all4car.nl

 

Dit bericht delen?