Category: Banden & wielen

Maxxis prijsfavoriet in Duitse Gute Fahrt zomerbandentest

Onlangs heeft het Duitse Automagazine Gute Fahrt de eerste zomerbandentest van het seizoen gepubliceerd. Met deze zomerbandentest is de Maxxis Victra Sport 5 getest, beter bekend als de VS5. Deze ultra high performance band is een perfect band voor sportwagens. Het is de goedkoopste band uit de test en daarmee de prijsfavoriet van Gute Fahrt.

De afgelopen jaren heeft Maxxis vaker succes gehad met de Victra Sport 5. Zo werd de band vorig jaar nog als betrouwbaar en betaalbaar bekroond door Auto Express en eerder door het Duitse Autobild en de ADAC.

Goede prestaties

Het magazine Gute Fahrt heeft in totaal 8 zomerbanden getest. Onder de geteste banden eindigde Maxxis op de vierde plek. “Iedereen die in hetzelfde team kan spelen als Goodyear en Bridgestone heeft iets goed gedaan”, zegt Dirk Vincken van Gute Fahrt. “De Victra Sport 5 remt goed tijdens droge omstandigheden op de weg en is daarnaast geschikt voor een sportief rijgedrag op droog wegdek.  

De Maxxis Victra Sport 5 is er voor personenwagens en voor SUV’s.  De band is voorradig in meer dan 70 maten, lopend van 17 t/m 24 inch. RBI is al meer dan 30 jaar exclusief Maxxis distributeur in de Benelux. “Het is goed om te zien dat Maxxis vergelijkbaar is met gerenommeerde A-merken. Dit bewijst de betrouwbaarheid en kwaliteit van Maxxis banden”, aldus RBI.

www.maxxisbanden.nl

Dit bericht delen?