Category: Autonieuws

Mitsubishi COLT is terug

Mitsubishi presenteert de gloednieuwe COLT.  Sinds de Europese introductie in 1978 zijn van de COLT meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht, verdeeld over zes generaties. De zevende generatie van de COLT staat klaar om vanaf oktober de strijd aan te gaan in het B-segment.

Met zijn slimme ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een full-hybride – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden is de nieuwe COLT de ideale allrounder.

Iconische modelnaam

“Na de lancering van de nieuwe ASX in maart, betekent de volledig nieuwe COLT de terugkeer van Mitsubishi Motors in het hart van het B-segment in Europa en daarmee ook direct de terugkeer van de iconische modelnaam voor het merk”, aldus Frank Krol, President & CEO van Mitsubishi Motors Europe. “Met zijn reeks geavanceerde technologieën en aandrijflijnen zal de nieuwe COLT ons productaanbod drastisch vergroten.”

Dynamisch en modern design

De volledig nieuwe COLT heeft een dynamisch en modern design, zowel vanbinnen als vanbuiten. Aan de voorzijde van de COLT valt direct het Dynamic Shield op, dat kenmerkend is voor alle Mitsubishi-modellen. De opvallende LED-dagrijverlichting is net onder de koplampen geplaatst en accentueert daarmee de dynamische uitstraling. Tenslotte komen de lijnen van de motorkap samen bij het iconische Mitsubishi-embleem met de drie diamanten.

De nieuwe COLT is in Nederland verkrijgbaar in de uitvoeringen: PURE, INTENSE, en INSTYLE. Tevens is er een speciaal introductiemodel: de First Edition. Deze overzichtelijke line-up biedt subtiele aanpassingen in het exterieur middels een reeks verschillende kleur- en wielopties, zoals bijvoorbeeld op de spiegels, afwerking van de gordels, spoiler en skidplate, 15 inch stalen velgen of 16 inch en 17 inch lichtmetalen velgen.

Dit bericht delen?