Category: Schadeherstel

Nieuw assortiment blanke lakken R-M

R-M lanceert een nieuwe generatie blanke lakken. Deze zijn ieder met een bijpassend ondersteuningspakket beschikbaar in twee series. 

Ten eerste is er de Pioneer serie die aan de top staat van de hedendaagse innovaties op het gebied van autoreparatielak. Deze nieuwe lijn zorgt voor kortere procestijden, garandeert een ongelooflijke dekkracht en is bovenal uiterst duurzaam.  

Efficient en duurzaam

De Pioneer serie is ontstaan vanuit de toenemende vraag vanuit de schadeherstelbranche naar producten en oplossingen die niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook nog eens duurzaam zijn. R-M introduceerde als antwoord op deze vraag begin 2018 al duurzame e’Sense producten. De introductie van de Pioneer serie is dus een logische volgende stap.  

Hugo van der Velde, Head of Sales & Key Account Management BASF Coatings Services:“Er ging veel onderzoek vooraf aan de ontwikkeling van de Pioneer serie en de Advance serie. De bevindingen en resultaten die daaruit voortkwamen hebben we omgezet in een innovatief assortiment blanke lakken. Nieuw is dat we voor verschillende typen klanten nu ook verschillende oplossingen bieden. Zo helpt de Advance serie schadeherstelbedrijven om een productiviteitsvoorsprong te creëren. De Pioneer serie, onze toplijn, is speciaal ontwikkeld voor schadeherstelbedrijven die niet alleen efficiënt, maar óók zo duurzaam mogelijk willen opereren. Zo bieden we nu voor elk wat wils.”

www.rmpaint.com/nl/

Dit bericht delen?