Category: Onderdelen

Nieuw duurzaam bedrijfspand voor KAVO ruimte voor ambitieuze toekomstplannen

KAVO betrekt medio 2023 een nieuw te bouwen pand in Apeldoorn. Bouwbedrijf Aan de Stegge uit Twello neemt het nieuwbouwproject op bedrijventerrein Apeldoorn Noord II op zich. Het pand, dat zich bevindt op een unieke locatie aan de A50 en de Oostveluweweg, wordt naar verwachting eind juni volgend jaar gebruiksklaar opgeleverd.

KAVO is al meer dan 35 jaar leverancier van auto-onderdelen. Het bedrijf is specialist voor Aziatische auto’s, elektrische auto’s en schokdempers voor alle automerken. KAVO heeft de afgelopen decennia een enorme groei doorgemaakt. “Waar wij in het begin alleen filters uit Japan leverden voor de Nederlandse onderdelenmarkt, zijn we inmiddels actief in meer dan 85 landen wereldwijd. Ons assortiment bestaat nu uit ruim 33 productgroepen en dat groeit maar door”, vertelt Peter Bloemberg, één van de twee eigenaren van KAVO en verantwoordelijk voor Sales en Marketing. “We zijn ambitieus en willen fors uitbreiden op onder andere elektrische voertuigen. In ons huidige pand groeien we uit ons jasje. In het nieuwe pand kunnen we al onze toekomstplannen waarmaken.”

Modern, hoogwaardig en duurzaam

Het nieuw te bouwen pand bestaat uit 10.000 m2 bedrijfsruimte, waarvan 1080 m2 kantoor. Het overgrote deel van de oppervlakte gaat naar magazijnruimte. KAVO gaat straks van 8.000 palletplaatsen naar 25.000. In het nieuwe pand krijgt men hightech logistieke oplossingen waarmee KAVO nog weel efficiënter kan werken.  

www.kavoparts.com

Dit bericht delen?