Category: Autonieuws

Nieuw verkoop- en servicenetwerk Lotus

Lotus Cars Nederland lanceert een compleet nieuw verkoop- en servicenetwerk voor Lotus in Nederland. In juni openen Lotus Houten, Lotus Amstelveen en Lotus Veghel hun deuren, op termijn gevolgd door een vierde locatie in de regio Rotterdam. In de nieuwe Lotus-vestigingen debuteert tegelijkertijd de revolutionaire Lotus Eletre hyper-SUV, die eind juni in Nederland in de showrooms staat.

Binnen het nieuwe Lotus-netwerk is Lotus Houten gevestigd op de locatie waar het merk voorheen al jarenlang werd vertegenwoordigd door Van der Kooi Sportscars. Lotus Houten is een geheel eigen vestiging van Lotus Cars Nederland dat in Houten zelf verantwoordelijk is voor de verkoop van nieuwe Lotus-modellen. Van der Kooi Sportscars blijft als servicepartner en authorized repairer op dezelfde locatie actief, en verzorgt er tevens de verkoop van jong-gebruikte Lotus-modellen.  

Hedin Automotive

Hedin Automotive is aangesteld als officieel sales agent en authorized repairer voor Nederland. Vanaf juni gaat Hedin Automotive het merk als retail- en servicepartner vertegenwoordigen vanuit de vestigingen Lotus Amstelveen en Lotus Veghel. Op termijn volgt een derde locatie in de regio Rotterdam.   

Debuut Lotus Eletre

Na de vorig jaar gelanceerde Lotus Emira sportwagen en de elektrische Evija supersportwagen debuteert gelijktijdig met de opening van de Lotus vestigingen ook de 100% elektrische Lotus Eletre hyper-SUV in de Nederlandse showrooms. De Eletre is het eerste model in een geheel nieuw gamma aan elektrische Lotus-modellen dat de komende jaren op de markt komt.  

www.lotuscars.com

Dit bericht delen?