Category: Banden & wielen

Nieuw wielenmerk Autec bij Continental

Continental Banden Groep heeft haar assortiment lichtmetalen wielen uitgebreid met het nieuwe wielenmerk Autec. Met Autec focust Continental zich nadrukkelijk op het middensegment van de markt. Het is een breed programma lichtmetalen wielen die in grootte uiteenlopend van 15 tot 21 inch. Het leveringsprogramma van Autec omvat bij de introductie zeven modellen.

Autec staat voor een hoog kwaliteitsniveau en moderne wieldesigns. Het nieuwe merk biedt lichtmetalen basiswielen die passen onder uiteenlopende automodellen, maar levert ook specifieke wielen voor bepaalde automerken. Het zogenaamde plug & play concept zorgt ervoor dat de pasvorm van een Autec-wiel altijd perfect is. Dat betekent onder meer dat de naafaansluiting en ET-waarden identiek zijn aan wielen die door de autofabrikant gemonteerd zijn. Daarbij kunnen bij montage de originele wielbouten worden gebruikt, waardoor Autec-wielen snel en eenvoudig te (de)monteren zijn.  

Speciaal winterwiel

De Ionik is een gepolijst wiel met een speciale coating. Deze maakt hem bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens de wintermaanden.

www.conti.nl

Dit bericht delen?