Category: Werkplaats

Werkplaats flagshipstore Louwman Rotterdam ingericht door Autec-VLT

In September 2018 is de Louwman Group gestart met de bouw van het duurzaamste dealerbedrijf van Nederland in Rotterdam-Zuid. Autec-VLT is geselecteerd als werkplaatspartner en mocht 29 hefbruggen en 2 van de modernste VLT teststraten installeren.

De Autec hefbruggen bestaan uit negentien wielvrije schaarhefbruggen en zes 2-kolomshefbruggen met verschillende hefvermogens variërend van 3,2 tot 5 ton en vier 4-kolomshefbruggen. Waar Autec-VLT voornamelijk blauwe hefbruggen verkoopt, is de werkplaats op verzoek van Louwman compleet ingericht met donkergrijze hefbruggen.

Zeer moderne equipment

Om de klanten op niveau te bedienen is de werkplaats uitgerust met de modernste equipment. Naast de hefbruggen heeft Louwman geïnvesteerd in de meest uitgebreide variant van remmentesten. De zeer complete teststraat bestaat uit een remmentestbank (met rolblokkering, 4×4 automatisch testen, asweegsysteem en volledig elektrische handrem-test), ondersteltester inclusief rammeltjestester en een side slip meter die een indicatie geeft of de auto uitgelijnd dient te worden. Op deze manier biedt Louwman service die verder gaat dan slechts de APK keuring en levert het bedrijf autoveiligheid. Dit alles is aangesloten op remmentestsoftware VLT Brake Data waardoor onder andere alle voorgaande remmentesten van het voertuig terug te zien zijn.

Duurzaam

Geheel in lijn met de kernwaarden en het ambitieniveau van de Louwman Group is gekozen voor de meest duurzame vorm van nieuwbouw. Dat is ook een belangrijke reden dat Autec-VLT als werkplaatspartner is gekozen. De breedste remmentestbanken met veel opties zijn geleverd waardoor Louwman Rotterdam klaar is om allerlei soorten voertuigen te testen. De wielvrije hefbruggen zijn door middel van opklapbare platen (flaps) te verlengen en zo geschikt voor meerdere soorten voertuigen. De geïnstalleerde 4-kolomshefbruggen zijn voorzien van extra lange rijbanen en beschikken over een hefvermogen van 5 ton. De voertuigen die hiermee geheven kunnen worden variëren van kleine personenvoertuigen tot bestelwagens. Louwman is met deze moderne inrichting voorbereid op de toekomst!

www.autec-vlt.nl

Dit bericht delen?