Category: Schadeherstel

Nieuwe divisie Truck Service van Altac Coating Group

Carrosserie- en truckspuiterij Erbe Tiel gaat fungeren als pilotbedrijf voor Altac Truck Service. Dit is een nieuw opgerichte divisie van Altac Coating Group, leverancier van paint- en non-paint producten en equipment voor de carrosseriebranche.


Als pilotbedrijf gaat Erbe Tiel in samenwerking met Altac Truck Service een nieuwe service opzetten voor de begeleiding, serviceverlening en opleidingen van nieuwe truckschadeherstel- en carrosseriebedrijven. Samen gaat men hiervoor nieuwe diensten ontwikkelen. Erbe Tiel zal deze diensten als eerste klant testen. In de samenwerking zal als eerste worden gewerkt aan nieuwe technieken voor het herstel van elektrische voertuigen en ADAS.

Familiebedrijf

Erbe Tiel is als onafhankelijk truckschadeherstel- en carrosseriebedrijf al langer klant bij Altac Truck Coatings. Reden om tot een overeenkomst te komen is dat beide bedrijven een gelijk kwaliteitsniveau hebben. Daarnaast kennen ze als familiebedrijf beiden eenzelfde bedrijfscultuur.  

Erbe Tiel houdt zich bezig met schadeherstel aan trucks, carrosseriebouw en -spuitwerk, belettering en industrieel spuitwerk. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in de bergingsbranche, waarin het ook internationaal actief is. Altac Truck Service is een divisie van Altac Coating Group. Deze divisie fungeert als totaalleverancier van paint en non-paint producten en equipment voor schadeherstel- en spuitbedrijven voor trucks, zwaar vervoer en industrieel spuitwerk.
www.erbetiel.nl
www.altac.nl

Dit bericht delen?