Category: Autonieuws

Nieuwe Kia Niro EV maakt elektrisch rijden extra comfortabel

De volledig nieuwe Kia Niro EV is ontworpen om de overgang naar volledig elektrische mobiliteit van de volgende generatie eenvoudig, naadloos en intuïtief te maken. De Niro EV biedt dan ook niet alleen een indrukwekkende range van 460 km, maar ook een reeks slimme oplossingen die het comfort en het gebruiksgemak naar een nog hoger niveau tillen.

Bij het instappen in de gloednieuwe Niro EV worden de inzittenden begroet door een ruim en uitnodigend interieur. Met een lengte van 4.420 mm, een breedte van 1.825 mm, een hoogte van 1.570 mm en een wielbasis van 2.720 mm zijn de ingenieurs en ontwerpers van Kia erin geslaagd om een auto te creëren met veel binnenruimte en opbergmogelijkheden.

Ergonomische voorstoelen

De bestuurder en voorpassagier worden verwend met ergonomische voorstoelen die naar wens kunnen worden verwarmd of geventileerd. En met de optionele passagiersstoel met relaxfunctie kan de voorpassagier riant ontspannen wanneer de auto stilstaat. Met een druk op de knop kan de stoel worden gekanteld en naar achteren worden geschoven voor maximaal comfort en optimale ondersteuning van het lichaam tijdens bijvoorbeeld een laadstop.

Indrukwekkende bagagecapaciteit

De gloednieuwe Niro EV kan een aanzienlijke hoeveelheid bagage kwijt in zijn toonaangevende bagageruimte. Deze opbergruimte van 475 liter kan worden uitgebreid door de 60/40-achterbank om te klappen, voor een totale ruimte van 1.392 liter.   

Dit bericht delen?