Category: Onderdelen

Nieuwe ontwikkelingen in programma TAB Benelux

Als specialist op het gebied van energiepakketten beschikt TAB Benelux (voorheen R&W Batterijen) over een breed scala aan accu’s, laders en een volledig dekkend netwerk aan servicemonteurs. Vanuit de bedrijfsvestigingen Ede, Dordrecht, Lijnden en Eindhoven wordt er binnen de Benelux geopereerd.

TAB Benelux is medio april 2023 onderdeel geworden van TAB GROUP, moederbedrijf van o.a. batterijenproducent TAB Batteries uit Slovenië. Met 85 jaar ervaring baant TAB Batteries zich een weg op Europees niveau en wordt door concurrerende batterijmerken als een geduchte speler beschouwd. TAB Benelux is tevens de officiële Nederlandse lader importeur van de merken Fronius en ATIB Chargers.

TAB Starterbatterijen: Voorkom stilstand in wintertijd

Het is geen onbekend fenomeen dat accu’s en winterweer geen goede combinatie vormen. Vorst zorgt immers voor een toename van het stroomverbruik van boordinstrumenten én olie wordt dikker, waardoor de motor het zwaar te verduren krijgt. Dankzij de juiste voorbereidingen en de inzet van een kwalitatief hoogwaardige startaccu kan de automobilist ongehinderd de weg op ongeacht de weersverwachtingen. Met TAB Polar, TAB Magic, TAB EFB Stop&Go of TAB AGM Stop&Go is men verzekerd van de juiste batterij. TAB Batteries startaccu’s zijn OEM geregistreerd bij o.a. Volkswagen en VOLVO. Kijk voor meer informatie even op www.tab.si. Een geschikte lader of accessoire zoals een start-jumper zijn onmisbaar in het winterklaar maken van de auto.  

TAB e.storage: Thuisbatterijopslagsystemen

Naast industriële batterijen en automotive batterijen beschikt het assortiment van TAB Benelux over de nieuwste geavanceerde lijn thuisbatterijopslagsysteem TAB e.storage. Dit moderne systeem is uitermate geschikt om ingezet te worden als krachtige externe energiebron en biedt een tal van voordelen aan Nederlandse huishoudens zoals:

  • Verlaging energierekening
  • Vangt piekmomenten op
  • Verlaging CO2 uitstoot
  • Onafhankelijkheid bij elektriciteitsuitval

TAB e.storage assortiment bestaat uit de productlijnen TAB e.module L5.1, TAB e.storage CLEVER en TAB e.storage FAMILY.  

www.tab-benelux.com  

Dit bericht delen?