Category: Werkplaats

Nieuwe Ravaglioli TD3200 3D uitlijncomputer

Na het succes van de in 2012 op de markt gebrachte TD3000-serie besloot Ravaglioli een verdere stap naar innovatie te zetten. Het resultaat is de nieuwe TD3200 3D uitlijncomputer. Ravaglioli wordt in Nederland vertegenwoordigd door Overlander Werkplaatstechniek

9 jaar geleden zette Ravaglioli met de uitlijner TD3000 een nieuwe standaard in de werkplaatsen. Het unieke was dat het meetkop-systeem was geïntegreerd in de hefbrug, waardoor de omvangrijke toren voor de hefbrug zelf overbodig werd. Ook revolutionair was de  volledig draadloze communicatie tussen meetkoppen/camera’s en het verrijdbaar kabinet. 

Wereldwijd succes

Deze kenmerken zijn door eindgebruikers over de hele wereld en door enkele van de grootste automerken zeer positief ontvangen. In het afgelopen jaar heeft Ravaglioli gewerkt aan het verder perfectioneren van dit succesnummer. Men heeft de productie opgestart van de tweede generatie van de 3D uitlijner met een aantal opvallende vernieuwingen.  

De 3D camera’s zijn zeer compact, 30% kleiner en nog lichter en bieden een haarscherpe nauwkeurigheid. Het computerkabinet heeft een uniek design en is makkelijk verrijdbaar. Het nieuwe robuuste kunststof ontwerp is 40% lichter en heeft een afsluitbare opbergruimte voor de camera’s.

www.overlander.nl

Dit bericht delen?