Category: Onderdelen

OHRA draagarmstellingen ideaal voor opslag auto-onderdelen, autowrakken en personenwagens 

OHRA Regalanlagen GmbH is al meer dan 40 jaar één van de marktleiders voor heavy duty opslagsystemen in Europa. De mogelijkheden om personenwagens op een kosten- en ruimtebesparende manier op te slaan zijn vaak beperkt. De draagarmstellingen van OHRA bieden hiervoor uitkomst.

OHRA is gespecialiseerd in de opslag van bijzonder lange, zware of volumineuze goederen. Voor die toepassingen hebben de draagarm- en palletstellingen van OHRA hun nut bewezen dankzij een bijzonder hoog draagvermogen, robuustheid en duurzaamheid. Het assortiment varieert van eenvoudige stellingoplossingen en volledige stellingenhallen tot complexe, volledig geautomatiseerde opslag- en orderverzamelsystemen voor bedrijven van elke omvang in een breed scala aan industrieën.

Auto opslag

De (tijdelijke) opslag van auto’s is voor sleepdiensten, autorecycling bedrijven, gemeenten en openbare dienstverleners doorgaans een grote uitdaging. Het is immers nog niet zo eenvoudig om personenwagens op een kosten- en ruimtebesparende manier op te slaan. OHRA Draagarmstellingen zijn ontworpen voor een veilige, milieuvriendelijke opslag van autowrakken en sloopauto’s. De autostellingen gaan  tot maar liefst 5 opslagniveaus hoog en vormen zo een optimale en ruimtebesparende oplossing in met name de autorecycling branche, voor binnen- en buitenopslag. De draagarmen zijn eenvoudig verstelbaar wat bijdraagt aan een efficiënte, veilige en compacte opslag van auto’s.

Opslag auto-onderdelen

OHRA Palletstellingen zijn ook ideaal voor de opslag van auto-onderdelen zoals banden, velgen, motoren en aandrijvingen. Bij een buitenopstelling wordt er vaak gekozen voor palletstellingen met een dakconstructie. Het uitgebreide accessoirespakket maakt het mogelijk om ieder specifiek onderdeel op een efficiënte, veilige en compacte manier op te slaan.

Grote opslagcapaciteit op klein oppervlak

Tegenwoordig kiezen autodemontage bedrijven steeds vaker voor draagarmstellingen met truckgeleiding. Daarmee wordt een zo groot mogelijke opslagcapaciteit gerealiseerd op een zo klein mogelijk oppervlak. Een vlakke en kwalitatief geschikte ondergrond voor intern transport en een goede vloerverankering zijn hierbij essentieel.

Alle OHRA-producten worden in eigen huis geproduceerd in het Duitse Kerpen, nabij Keulen. Vandaag de dag heeft OHRA eigen verkoopkantoren in maar liefst 14 Europese landen en daarnaast vertegenwoordigingen bij handelspartners in 14 andere landen buiten Europa.

www.ohra-opslagsystemen.nl

Dit bericht delen?