Category: Onderdelen

Online onderdelencatalogus GatesAutoCat vernieuwd en verbeterd

Gates heeft de online onderdelencatalogus opnieuw vormgegeven. De zoekfunctie is verbeterd en er zijn nieuwe functies voor nog handiger gebruik door onafhankelijke grossiers. Gebruikers van GatesAutoCat krijgen met vrijwel elke klik toegang tot nieuwe functies.

Eén enkele zoekbalk vervangt alle keuzelijsten, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk de juiste onderdeelnummers kunnen vinden en selecteren voor alle voertuigen waarvoor het assortiment van Gates bedoeld is. Bovendien bevat de site nu uitgebreidere onderdeleninformatie en links naar technische bulletins en tips en mogelijkheden om indien nodig op maat gemaakte onderdelencatalogi aan te maken.

Verbeterde navigatie

Gatesautocat.com werkt intuïtief en is gemaakt voor gebruikers die belangrijke informatie snel nodig hebben. Het zoeken naar onderdelen voor zowel auto’s, vrachtwagens als recreatievoertuigen begint op de nieuwe site steeds bij hetzelfde eenvoudige startpunt. Daarna gaat browsen door de site snel en doelgericht. Bezoekers kunnen de centrale zoekbalk gebruiken voor het invoeren van de referentienummers van OE-onderdelen of informatie uit de Gates Buyer’s Guide voor een volledig productoverzicht. Zoektermen als merk, model of onderdeelnummers leveren net zo snel zoekresultaten op. Een alternatieve manier van zoeken is om een keuze te maken uit de getoonde uitgebreide lijst van autofabrikanten. Onderdelen worden snel gevonden door te scrollen in kolommen met bijv. model, bouwjaar, serie, motor en brandstoftype. 

Uitgebreide informatie

De meest recente versie van GatesAutoCat is veel meer dan alleen een catalogus met toepassingen. Het is een uitgebreide database met volledige productinformatiebladen. Als een onderdeel bijvoorbeeld deel uitmaakt van een riemkit, bevat de onlinecatalogus nu ook een link naar de specifieke overkoepelende kit. Met één klik wordt de gehele inhoud van de kit getoond, waardoor het gemakkelijker wordt om een juist onderdeel te bevestigen en ook duidelijk wordt welke rol het onderdeel speelt in het aandrijfsysteem. Dit kan helpen om meer service te bieden en een omvangrijker pakket te verkopen doordat niet één enkel onderdeel wordt vervangen, maar de hele kit wordt gemonteerd.

Constante updates en ontwikkeling

GatesAutoCat zal naar verwachting voor het einde van het eerste kwartaal van 2019 volledig operationeel zijn. Met de verbeterde functies biedt Gates gebruikers niet alleen een uitgebreidere en nuttigere ervaring, maar kan productinformatie ook in realtime worden bijgewerkt zodra er nieuwe gegevens over de voorraad beschikbaar komen. Uiteindelijk zal deze update de behoefte aan papieren catalogi verminderen.  

www.gatesautocat.com

Dit bericht delen?