Category: Autonieuws

Renault Talisman S-Edition

De Renault Talisman is nu ook leverbaar als S-Edition met sportief interieur en zeer complete uitrusting. Het betreft een nieuwe uitvoering die op het uitrustingsniveau Intens is gebaseerd en gekenmerkt wordt door zijn complete uitrusting en een sportieve uitstraling.

Rijke uitrusting

De S-Edition is beschikbaar voor de Talisman Sedan en Talisman Estate. Deze nieuwe uitvoering heeft een sportief interieur met onder meer zesvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief geheugenfunctie, stoelverwarming, stoelventilatie en massagefunctie. De stoelen zijn bekleed met leder in ‘Riviera Noir’ met rood stikwerk dat ook terugkomt op het dashboard, de deurpanelen, het stuurwiel en de afwerking van de versnellingspook.

Sportieve uitstraling

De sportieve uitstraling in het interieur wordt versterkt door de aluminium pedalen en sierstrips, zwarte hemelbekleding en luxe veloursvloermatten met S-Edition-logo en rode bies. Aan de buitenzijde is de Renault Talisman S-Edition te herkennen aan de 18-inch lichtmetalen wielen ‘Grand Tour’ en de S-Edition-badges op de voorschermen.

De Renault Talisman S-Edition met benzinemotor is beschikbaar met de 118 kW (160 pk) sterke TCe 160 GPF-benzinemotor met standaard EDC-automaat. Er zijn ook twee dieselversies.

Dit bericht delen?