Category: Onderdelen

Reserveonderdelen voor alle volledig elektrische voertuigen bij KAVO

KAVO heeft een derde specialisme aan het programma toegevoegd; reserveonderdelen voor alle volledig elektrische voertuigen.

“In een wereld die snel verandert, zoals de automotive, moet je schakelen”, legt Patrick Stormmesand, Sales Manager bij KAVO uit. “Ons Aziatische specialisme is al meer dan 35 jaar een succesvol bedrijfsmodel, maar de markt verandert, auto’s veranderen, de eisen van klanten veranderen. Je kunt niet achterover leunen en afwachten. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en kijken altijd naar de toekomst en marktbehoeften. Wij zijn de eerste aftermarket-leverancier die gespecialiseerd is in EV. Zo bereiden we onze klanten voor op wat komen gaat.”

EV-assortiment: 800 referenties

Vooral in Nederland neemt het aantal elektrische auto’s rap toe. “KAVO heeft klanten in meer dan 80 landen over de hele wereld”, aldus Patrick Stormmesand, “elke markt is anders, met verschillende wagenparken en dus ook tegengestelde behoeften. Door drie specialismes aan te bieden, kunnen we voldoen aan de behoeften van alle klanten, in alle delen van de wereld. En natuurlijk is de positionering van ons EV-assortiment hetzelfde als alle Kavo Parts; eersteklas kwaliteitsonderdelen voor zeer concurrerende prijzen.”

KAVO start met meer dan 800 verschillende referenties voor alle elektrische voertuigen, binnen haar huidige productgamma. Patrick Stormmesand verklapt dat het daar niet bij gaat blijven; “Natuurlijk kijken we verder, binnenkort volgt een uitbreiding van ons assortiment. Elektrische auto’s hebben wel degelijk andere onderdelen. Laadkabels bijvoorbeeld zijn helemaal nieuw, maar best wel essentieel. We zullen als eerste een volledig assortiment gaan aanbieden.”

www.kavoparts.com

Dit bericht delen?