Category: Schadeherstel

Sagola: Kwaliteit van Start tot Finish

Kwaliteit van Start tot Finish. Datweerspiegelt Sagola’s assortiment dat specifiek is samengesteld om professionals in de spuitindustrie te ondersteunen gedurende elke fase van hun werkproces.

Van hoogwaardige spuitpistolen tot luchtfiltratie, luchtverwarming, disposable paint cups en persoonlijke beschermingsmiddelen; Sagola’s assortiment biedt alles wat nodig is voor een hoogwaardige en complete ervaring. Met meer dan 55 jaar aan ontwerpervaring en technische excellentie zijn alle Sagola spuitpistolen speciaal ontworpen met een focus op ergonomie, betere prestaties en onderhoudsgemak.

Hierbij staan de volgende kenmerken centraal:

  • Hoge Overdrachtsefficiëntie – Sagola spuitpistolen gebruiken meer lucht in plaats van hoge druk, wat resulteert in verminderde overspray en tot wel 10.5% hogere overdrachtsefficiëntie.
  • Metal on Metal Technology – Dankzij Sagola’s nauwkeurige productietechnieken bevatten de spuitpistolen geen pakkingen, afdichtingen of plastic onderdelen in het vloeistofgedeelte.
  • Kwaliteitswaarborging – Sagola spuitpistolen combineren kwaliteit en gemak dankzij hun ergonomische, lichtgewicht ontwerp dat comfortabel in de hand ligt (slechts 482 gram), plus een fabrieksgarantie van 3 jaar.
  • Innovatie – Sagola heeft in samenwerking met spuitexperts het SagolaSPRAY™ virtual reality trainingshulpmiddel ontwikkeld. Met een VR-bril kunnen gebruikers in een virtuele spuitcabine met Sagola spuitpistolen verschillende objecten spuiten om hun vaardigheden te testen en te verbeteren, inclusief directe feedback.

Wil je meer zien? Ontdek onze laatste updates en verken onze community op Instagram!

www.elcometer.com

Dit bericht delen?