Category: Werkplaats

Samenwerking CSW Software en Sleutelen met Jongeren

CSW Software, de ontwikkelaar van garagepakket AutomaaT GO, is een samenwerking gestart met het Haagse Sleutelen met Jongeren. Bij SMJ worden jongeren begeleid die tussen wal en schip zijn gevallen of niet op eigen kracht sturing kunnen geven aan hun loopbaan.

Djela Maduro, mede-oprichtster van Sleutelen met Jongeren, vertelt: “Ter ondersteuning van de werkzaamheden bij ons in de werkplaats zochten we een garagesoftwarepakket. Zo kwamen we in contact met CSW. Bij Sleutelen met Jongeren sleutelen jongeren aan auto’s en zichzelf. Ze hebben hier een dagbesteding, maar halen ook hun diploma in de autotechniek ”. Marloes Maasbommel, PR en marketingspecialist bij CSW vult aan: “Ik zag de aanvraag binnenkomen en werd door de naam getriggerd om even te googelen. Dit klonk namelijk niet als een gemiddeld garagebedrijf. Ik vond een heel enthousiaste groep die zich vol inzet om de Haagse jongeren te helpen.”

SMJ biedt jeugd van 14 tot en met 24 jaar uit Den Haag, die voldoen aan de waarden van de stichting, de mogelijkheid om enkele dagdelen per week te komen leren en werken. AutomaaT GO gaat hen onder andere helpen bij het bijhouden van werkzaamheden, klokken van uren en het maken van facturen. “Ik vind het echt ontzettend leuk om op deze manier een bijdrage aan de stichting te kunnen leveren”, aldus Maasbommel. “Een groep die zich zo inzet voor jongeren is een geweldig initiatief om met CSW Software te mogen ondersteunen.”

www.csw.nl

Dit bericht delen?