Category: Schadeherstel

SATAjet X 5500 revolutionair spuitpistool met nieuw X-nozzle systeem

SATA maakt met de nieuwe SATAjet X 5500 zijn productassortiment compleet. Met dit innovatieve en krachtige lakpistool wordt een compleet nieuwe norm voor de toekomst bepaald op basis van het nieuwe X-nozzle systeem. Op de Automechanika in Frankfurt werd de SATAjet X 5500 dit jaar voor het eerst voorgesteld.

Het nieuwe revolutionaire X- nozzle systeem, met talloze spuitopeningen, biedt elke spuiter een waaier aan perfecte oplossingen. Het concept van dit spuitsysteem is gemakkelijk en eenvoudig te begrijpen. Beide bewezen applicatietechnieken – HVLP en RP – blijven beschikbaar, elk met de bijkomende keuze tussen een ‘I’ en een ‘O’-spuitopening. De gebruiker kan nu dus kiezen uit twee verschillende ‘sprayfans’ om aan zijn eisen en voorkeur te voldoen.

Veel voordelen

Dankzij de geoptimaliseerde luchtverdeling in het lakpistool, in combinatie met het nieuwe design van de nozzle en de luchtkap, is de losse kunststof luchtverdeelring voor een optimale verdeling van de verstuivings- en de stuurlucht niet langer nodig. WSB is er bovendien in geslaagd het geluidsniveau van de nieuwe ‘whispering’ spuitopeningen te verlagen, waardoor gebruikers veel stiller en comfortabeler kunnen werken.

www.sata.com/SATAjetX5500

Dit bericht delen?