Category: Banden & wielen

S&H Tyres timmert hard aan de weg

Bij S&H Tyres volgen de nieuwe ontwikkelingen elkaar in  een hoog tempo op. Na de verworven importeur schappen voor Lassa, Kumho, Maxtrek en EP Tyres in de Benelux zijn de sales- en marketingactiviteiten aanzienlijk uitgebreid. Recentelijk zijn diverse on- en offline campagnes gelanceerd om de eigen merken in de Benelux te positioneren.

Een voorbeeld van lopende een marketing campagne is van het bandenmerk Lassa, geproduceerd door Brisa, een joint venture van Bridgestone en Sabanci. De campagne is gekoppeld aan FC Barcelona, de voetbalclub waar Lassa de officiële partner van is. “Ter promotie heeft S&H Tyres een actie opgezet waarbij klanten bij minimale afname en betaling van Lassa banden recht hebben een geheel verzorgde reis naar Barcelona voor het bijwonen van een wedstrijd in Camp Nou Stadion. ‘De eerste aanmeldingen zijn al binnen en we hopen dat dit gestaag wordt doorzet’, aldus marketing manager Tanee Plat.

Noordkaap Challenge

Daarnaast doet S&H Tyres tevens aan event sponsoring. Dit jaar in het bijzonder de Noordkaap Challenge. Samen met het Koreaanse bandemerk Kumho voorziet de internationale bandengroothandel deelnemende teams van winterbanden. Niet minder belangrijk is dat vanuit S&H Tyres ook een team zal deelnemen.

Aan de Noordkaap Challenge kan iedereen meedoen met z’n eigen auto, uiteraard wel voorzien van winterbanden en voldoende antivries. Middels het uitvoeren van diverse challenges, opgegeven door sponsoren, proberen de deelnemende teams zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request van 3FM en het Rode Kruis. Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om vermiste kinderen op te sporen en gezinnen te herenigen wereldwijd. De teams met de hoogste donatie en de coolste challenge mogen mee het Glazen Huis in om de cheque te overhandigen. Dstart van de 7200 km lange auto toertocht is op vrijdag 8 december op het Mediapark in Hilversum en de rit eindigt op woensdag 20 december bij het Glazen Huis in Apeldoorn.

Momenteel zijn de voorbereidingen van Team S&H Tyres/Kumho in volle gang om de rit naar het Hoge Noorden in december een succes te maken. Naast dat er een auto beschikbaar is, worden de website en Facebookpagina ingericht en worden vele bedrijven benaderd als sponsor. Halverwege oktober wordt bekend gemaakt welke deelnemers namens S&H Tyres deelnemen aan de rally. To be continued….!

www.sh-tyres.nl

Dit bericht delen?