Category: Schadeherstel

Spies Hecker biedt Mercedes F1 Team trainingsondersteuning op maat

Spies Hecker, één van de premium schadeherstelmerken van Axalta, is al acht jaar de officiële teamleverancier van het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Het premium schadeherstelmerk levert innovatieve lak voor de Mercedes-AMG F1 W12 E Performance raceauto en geeft ook uitgebreide trainingen op maat aan de 10 spuiters die werkzaam zijn in de spuiterij van het F1 team in Brackley, Engeland.

Andrew Moody, hoofd lak en graphics bij het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, zegt: “In onze sport is het elke dag hard werken om aan de top te blijven en daar moeten wij 100% onze best voor doen. Dit geldt voor iedere afdeling binnen het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, maar vooral in de spuiterij. Er komen voortdurend nieuwe producten op de markt, technieken veranderen en lakmateriaaltechnologieën worden verbeterd. Wij staan onder grote druk om onderdelen klaar te krijgen tussen de raceweekenden door en het is dan ook belangrijk dat wij in deze ontwikkelingen vooroplopen. Spies Hecker helpt ons daarbij.”

Training op maat

Elk jaar stuurt Andrew zijn spuiters aan het einde van het F1-seizoen naar een tweedaagse, op maat gemaakte opfriscursus bij de Axalta Refinish Academy in Welwyn Garden City, Engeland. In de Academy wordt deskundig onderwijs gecombineerd met de nieuwste hardware en geavanceerde coatingtechnologieën in een moderne, ruim opgezette omgeving. Andrew werkt samen met Kevin Welling, de manager van Axalta’s Refinish Academy in het Verenigd Koninkrijk, zodat de inhoud goed afgestemd is op de spuiters. Zo is hij ervan verzekerd dat openstaande vraagstukken worden behandeld. De Academy helpt Andrew ook bij het trainen van teamleden buiten hun eigen vakgebied om.

Dit bericht delen?