Category: Autowas en onderhoud

Upgrading Kroon-Oil mobiliteitsplan

Kroon-Oil heeft haar mobiliteitsplan nog aantrekkelijker gemaakt. Kroon-Oils mobiliteitsplan biedt garagisten de mogelijkheid een leen- of bestelauto te leasen tegen een zeer scherp tarief. De smeermiddelenfabrikant heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend met Leazer, een nieuwe leasepartner

Voor Kroon-Oil klanten doet Kroon-Oil een aantrekkelijke maandelijkse bijdrage. Op de website kunnen vinden bezoekers alle informatie over het planen kan men direct auto’s selecteren. De aangeboden auto’s zijn courante modellen en worden voorzien van een bescheiden maar stijlvolle Kroon-Oil bestickering. Leazer is de nieuwe lease partner waar Kroon-Oil mee samenwerkt. Ramon Twickler van Leazer: “Wij faciliteren scherpe tarieven en zijn contactpersoon voor alle vragen van garagisten. Een samenwerking waar we trots op zijn en waar we een groot succes van gaan maken.”

Totaaloplossing

Het mobiliteitsplan biedt een transparante totaaloplossing voor het garagebedrijf. Vooraf weet de garagist precies wat hij per maand kwijt is voor zijn leenauto’s. Er zitten geen kleine lettertjes in de overeenkomst. Leon ten Hove, marketingmanager bij Kroon-Oil: “Een hoog serviceniveau is wat klanten van Kroon-Oil gewend zijn. De upgrade van het mobiliteitsplan sluit daarbij aan. Daarnaast zijn de auto’s slimme reclameobjecten en kunnen ze door het lage leasetarief tegen een zeer aantrekkelijk prijs aangeboden worden. Naast de nieuwe Kroon-Oil bestickering zal ook de eigen bedrijfsnaam op de auto’s staan.” 

www.mobiliteitsplan.kroon-oil.com

Dit bericht delen?