Category: Banden & wielen

Vierseizoenenband Maxtrek Relamax 4S zeer populair

Bandengroothandel S&H Tyres uit is zeer tevreden over de verkoop van de vierseizoenenband van Maxtrek, de Relamax 4S. De verkoop van het Chinese profiel toont een zeer snel stijgende lijn over de afgelopen maanden.

De Relamax 4S is verkrijgbaar in 30 populaire maten van 14 tot 17 inch in de series 40 tot 70 en loopvlakbreedtes van 175 tot 235 met de snelheidsindex T, H, S en V. In de komende maanden wordt de line-up met nog eens 23 maten uitgebreid, van 16 tot 22 inch.

Uitstekende resultaten
Het all season profiel is een goed resultaat van compromissen. De resultaten op aquaplaning en grip op nat -en besneeuwd wegdek zijn uitstekend. De beoordelingen van Maxtrek dealers zijn dan ook erg positief. Met deze toevoeging heeft Maxtrek een prachtige range zomer, winter, run-on-flat en vierseizoenenbanden waarmee het de bandenspecialist een compleet merk levert in het budgetsegment. Kwaliteit in combinatie met een zeer scherpe prijs.

Het doel is een stabiel en loyaal dealernetwerk. S&H Tyres streeft naar het uitbouwen van het merk Maxtrek in Europa. ‘Wij zijn dan ook op zoek naar loyale dealers die samen met ons willen groeien de komende jaren. Persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en gezamenlijke groei is hierin van belang, oftewel “Business is people”, aldus directeur van S&H Tyres Simon Klapwijk.

All Season
Afgelopen zomer reden meer mensen op vierseizoenenbanden, zo blijkt uit de veertiende KwikFit Bandenmonitor uitgevoerd in augustus 2018 onder ruim 2.200 auto’s in Nederland. Uit diverse testen van onder andere ADAC, VACO, ANWB blijkt dat de vierseizoenenband populariteit wint en een groeiende afzet vormt de verwachting voor komend jaar.

www.sh-tyre.nl

Dit bericht delen?