Category: Banden & wielen

Lassa presenteert vierseizoenenband Multiways C

Het Turkse bandenmerk Lassa introduceert de nieuwe vierseizoenen band Multiways C. De band is speciaal gemaakt voor lichte vrachtwagens. Lassa leverde voor dit segment al winterbanden uit de Wintus lijn en Transway zomerbanden.

De Muliways C levert topprestaties in alle jaargetijden, ook tijdens niet al te extreme winterse omstandigheden en op een nat wegdek. De markt voor all-season banden is steeds meer gegroeid de afgelopen jaren in Europa. Bij Lassa is men er 100% van overtuigd dat de Muliways C een zeer welkome en interessante aanvulling is binnen het vierseizoenen segment. 

Lange levensduur

Het profiel van de Multiways C is afgeleid van de succesvolle Wintus winterband en combineert uitstekend met de toegepaste compound voor all-season banden. Het diepe ontwerp van het loopvlak en de geometrie met meerdere randen van het blok zorgen voor betere grip en een langere levensduur van het loopvlak. Zigzag-lamellen vergroten de grip op natte en besneeuwde wegen en verspringende blokseries op de schouder zorgen voor extra grip.

S&H Tyres

S&H Tyres levert Lassa voor de Nederlandse markt en biedt een uitgebreide ondersteuning in verkoop en marketing. Door regiobescherming en een strikt internetbeleid zorgt men er voor dat LASSA een merk is en blijft waar de bandenspecialist nog goed geld aan kan verdienen en niet beconcurreerd wordt door concullega’s. Lassa is niet of nauwelijks op internet te vinden zijn en zeker niet tegen dumpprijzen. Dankzij een actieve ondersteuning van S&H Tyres heeft de bandenspecialist een merk in handen waar een jarenlange succesvolle samenwerking uitkomt.

Brede range Lassa banden

VDR directeur John van den Reek: “Samen met S&H BV zullen we ons TOP huismerk Lassa in de Benelux vermarkten. Lassa wordt exclusief geproduceerd in Turkije door BRISA: een joint venture van Bridgestone en het Turkse Sabanci. Lassa heeft een grote range aan zomer-, winter- en nu ook vierseizoenenbanden voor personenwagens, SUV’s en lichte vrachtwagens.”

www.sh-tyres.nl

www.vdrbanden.be

Dit bericht delen?