Category: Werkplaats

Werkplaats kloppend hart van het garagebedrijf

De werkplaats is niet zomaar een werkplek. Het is voor veel bedrijven het kloppend hart van de organisatie. Dé werkplek voor professionals die serieus bezig zijn met hun vak en het verschil maken voor de klant.
Voor deze bedrijven heeft Beta Tools inmiddels alweer zo’n 3 jaar geleden de RSC55 werkplaatsinrichting ontwikkeld. Een compleet nieuw werkplaatsconcept vol slimme details, dat het werk van werkplaatsprofessionals makkelijker maakt.

Uniek
Iedere werkplaats is uniek; niet alleen qua formaat en indeling, maar ook wat betreft de mensen die er werken en de werkzaamheden die er worden uitgevoerd. De RSC55 werkplaatsinrichting is daarom modulair opgebouwd en kan volledig worden aangepast aan de ruimte van elke werkplaats. U bepaalt zelf de optimale indeling van de werkplaats met voldoende kastruimte voor alle gereedschappen en andere spullen. Een efficiënte indeling voorkomt loze ruimten in de werkplaats die vaak al snel vies en rommelig worden. Een praktische opgeruimde werkplaats staat synoniem voor optimaal werken. Ook afwijkende maten zijn binnen het RSC55 programma geen probleem. Naast de vele standaardmodules kan er gekozen worden voor een volledige maatwerkoplossing. Hierbij wordt de werkplaatsinrichting naar wens tot op de millimeter nauwkeuring op maat geproduceerd

Efficiënter
Met volledig geïntegreerde oplossingen voor stroom, perslucht, water en afval zijn de basisvoorzieningen voor iedere monteur op de juiste plaats aanwezig. Alles binnen handbereik, precies waar de monteur het wenst. RSC55 werkplaatsinrichting maakt de werkplek efficiënter. Op deze manier wordt zowel de productiviteit als het werkplezier verhoogd.
Chique maar oerdegelijk design
Het Italiaanse design oogt strak en chique, maar is tegelijkertijd functioneel en oerdegelijk. In tegenstelling tot andere merken wordt de RSC55 werkplaatsinrichting dan ook in Europa geproduceerd.Zo is het plaatmateriaal hoogwaardig gepoedercoat, zijn de laden stuk voor stuk kogelgelagerd en de werkbladen voorzien van een afneembare kunststof ABS laag. Tot slot zijn alle compartimenten afsluitbaar met veiligheidssloten. Organisaties worden steeds transparanter, klanten kijken mee over de schouders van monteurs al dan niet via een videoverbinding. Een goed georganiseerde werkplaats die representatief is voor het bedrijf is dus echt ontzettend belangrijk.

Op locatie
Een goede werkplaatsinrichting, waar je jaren plezier aan wenst te beleven, bestel je volgens Beta Tools niet zomaar vanuit een blaadje. ‘Het gaat om de totaaloplossing; het meedenken met de klant, het adviseren en denken in oplossingen. Onze RSC55 werkplaatsinrichting is een maatwerkoplossing, die iedere ruimte omtovert in een ideale werkplaats’, aldus Maxim Polack Beta gaat dan ook naar de klant toe met een unieke RSC55 promotietrailer, waarin de klant het kwaliteitsproduct kan ervaren en beoordelen. ‘Details maken het verschil dus is het belangrijk dat de klant vooraf een duidelijk beeld heeft van al de mogelijkheden.’
Online 3D-planner
Overigens kan de klant ook zelf eenvoudig zijn eigen werkplaats inrichten, met de online 3D-planner op de website van Beta. Hierin staan alle RSC55 artikelen, die vervolgens eenvoudig op schaal ingetekend kunnen worden op de eigen werkplaatsplattegrond. Voer de maten in van de werkplaats en sleep het artikel naar keuze op de juiste plek, zo simpel is het. Beta heeft er voor gekozen deze applicatie online beschikbaar te stellen, zodat enthousiaste klanten en dealers ook zelf eenvoudig en snel aan de slag kunnen.
www.betabenelux.nl

Dit bericht delen?