Category: Werkplaats

AA-Equipment aangesteld als onderzoeksgerechtigde van NMi

AA-Equipment Support is door het Nederlands Meetinstituut (NMi) erkend voor het testen en certificeren van haar complete emissielijn. Hiermee heeft Nederland er na vele jaren een nieuwe onderzoeksgerechtigde bij.

Het NMi heeft bij AA-Equipment Support een audit uitgevoerd, waarbij is beoordeeld of de organisatie aan de kwaliteitseisen voldoet die het NMi stelt. Hierbij is onderzocht of de bedrijfsprocessen goed zijn ingericht, alles goed herleidbaar is en of de keurmeesters van AA-Equipment Support in staat zijn om de meetinstrumenten juist te onderhouden en certificeren. De keuring is met een positieve beoordeling afgerond, waardoor AA-Equipment Support de officiële erkenning van het NMi heeft ontvangen.

Onderhouden en periodiek herkeuren van APK-apparatuur

AA-Equipment Support is leverancier van het Continental emissie programma, waaronder de deeltjesteller, roetmeter en viergastester. Deze meetinstrumenten worden door auto- en truckbedrijven gebruikt om voertuigen te keuren tijdens de APK. De Continental deeltjesteller ontving eerder al de officiële NMi-goedkeuring. Dankzij de goedkeuring van het NMi, mag AA-Equipment Support nu het onderhoud en periodiek herkeuren van haar APK-productlijn uitvoeren.

Klant op nummer 1

Bij AA-Equipment Support staat kwaliteit hoog op de agenda. Dit blijkt uit het uitgebreide kwaliteitshandboek met procedures, waarmee de organisatie al geruime tijd werkt en dat van groot belang is om klanten de beste service te kunnen bieden. “Wij hebben niet als doel hard te willen groeien, maar wel om de beste te zijn in wat we doen. Hoe? Door de klant op nummer 1 te zetten. Hier werken we als team al geruime tijd hard aan.” Aldus Chris Kimman. “Door te werken volgens onze procedures, die continue worden bijgesteld als verbetering mogelijk is, hopen wij onze dienstverlening telkens weer een beetje te kunnen verbeteren.“

www.aa-equipment.nl

Dit bericht delen?