Category: Autowas en onderhoud

All4Car en LIQUI MOLY slaan de handen ineen

LIQUI MOLY heeft in All4Car een nieuwe distributeur gevonden. De Duitse olie- en additievenproducent geeft hiermee haar nieuwe strategie vorm door dichter bij de markt te staan en de bereikbaarheid van de producten te vergroten.


Met deze samenwerking voegt All4Car olie, additieven en overige producten van LIQUI MOLY toe aan hun assortiment. De gereedschap groothandelaar, bekend van onder andere Weber Tools en Force gereedschap, completeert hiermee hun huidige productgamma.


Assortiment eenvoudiger verkrijgbaar
“LIQUI MOLY is een gerenommeerd merk”, zegt Bart Weber, directeur-eigenaar van All4Car. “De distributie verloopt momenteel via een beperkt aantal kanalen in Nederland, waardoor de bereikbaarheid voor de grossiers en garagisten beperkt is. Met behulp van ons bestaande grossiersnetwerk vertrouwen wij erop dat met deze samenwerking de producten van LIQUI MOLY eenvoudiger te verkrijgen zijn in Nederland.”


Compleet assortiment chemische producten
Motorolie en additieven zijn de belangrijkste producten van LIQUI MOLY uit Duitsland. Het bedrijf verkoopt verder service- en autoverzorgingsproducten, vetten en pasta’s, bodemplaatbescherming en ruitenkit. Daar komen nog gereedschap en uitrusting bij om de producten efficiënt te kunnen gebruiken. Het gaat om meer dan 4000 producten in totaal, waarmee LIQUI MOLY wereldwijd een van de weinige aanbieders van een compleet assortiment van chemische producten voor de auto-industrie is. LIQUI MOLY heeft niet alleen eigen productlijnen voor auto’s, maar ook voor motorfietsen en fietsen, voor bedrijfsauto’s en bouwmachines, voor tuingereedschap en industriële toepassingen en voor boten en kleine vliegtuigen.


www.liqui-moly.com
www.all4car.nl

Dit bericht delen?