Category: Schadeherstel

AraClass en ProClass gloednieuwe generatie blanke lakken Glasurit

Glasurit introduceert een gloednieuwe generatie blanke lakken, die schadeherstelbedrijven een voorsprong biedt ten opzichte van de concurrentie. De nieuwe blanke lakken worden aangeboden in twee innovatieve klassen, waardoor Glasurit voor ieder business model een passend pakket met producten en oplossingen in huis heeft. 

Allereerst is er de AraClass. Dit is de meest geavanceerde en complete lijn, met niet te evenaren oplossingen voor duurzame en zeer efficiënte autoreparaties, waarbij unieke processnelheid en adembenemende resultaten centraal staan. De volgende lijn is de ProClass, die aantrekkelijk is voor klanten die focussen op bewezen kwaliteit en efficiëntie. De AraClass en ProClass blanke lakken zijn vanaf januari 2021 beschikbaar in Nederland.

Duurzame oplossingen 

Glasurit ziet een toenemende vraag naar duurzame oplossingen in de autoschadeherstelbranche. De Glasurit Eco Balance producten, die in Nederland begin 2018 werden geïntroduceerd, waren de eerste producten in hun soort die succesvol tegemoet kwamen aan deze behoefte van de markt. Tegelijkertijd blijven klanten focussen op zeer efficiënte oplossingen. Nu tilt Glasurit lakschadeherstel wederom naar een ander niveau door op de markt te komen met een unieke set blanke lakken en bijpassende oplossingen die efficiëntie en eco-effectiviteit combineren. 

“Iedereen bij Glasurit is trots om als eerste op de markt te komen met een reeks innovatieve en duurzame blanke lakken. Ons doel is altijd geweest het bedienen van klanten met oplossingen waarbij innovatie en efficiëntie centraal staan. We zijn dan ook bijzonder trots dat we deze nieuwe lijnen op de Nederlandse markt mogen introduceren”, aldus Hugo van der Velde, Head of Sales & Key Account Management BASF Coatings Services.

www.glasurit.com

Dit bericht delen?