Bedrijf

Kroon-Oil B.V.

Ko Logo 3d Gradient Rgb
Meer dan 115 jaar toewijding aan hoogwaardige smeermiddelen en onderhoudsproducten.
Bij Kroon-Oil vindt u alles wat u nodig heeft voor diverse werkplaatsomstandigheden. Van motoroliën, transmissieoliën en hydraulische oliën tot vetten, watersportproducten en huishoudelijke en (motor)fietsproducten. Het ontwikkelen van smeermiddelen en onderhoudsproducten is onze passie en zit diep in ons DNA. Daarnaast ontwikkelen wij winstverhogende concepten en diensten. Dit maakt KroonOil al generaties lang dé keuze van de Experts.

Kwaliteit
Onze producten zijn ‘Made in the Netherlands’ en worden wereldwijd geleverd volgens internationale specificaties. Met ISOgecertificeerde productie en verkooplocaties bieden wij betrouwbare kwaliteit. Kortom: een vertrouwd en zeker gevoel.

Innovatie
Bij KroonOil blijven we voortdurend innoveren en bewegen we mee met de ontwikkelingen in verschillende sectoren. We introduceren niet alleen nieuwe producten, maar ontwikkelen ook innovatieve concepten en verpakkingen. Ons AGRIperformance assortiment, KroonOil online adviestool, BaginBox verpakkingen en PowerFlush® TPEmachine illustreren onze innovatieve kracht.

Onafhankelijke productie
Als onafhankelijke producent hebben we volledige controle over ons productieproces. Dit stelt ons in staat om snel in te spelen op markttrends en technische ontwikkelingen en maatwerkoplossingen te bieden aan onze klanten met oog voor detail en gebruik van de beste grondstoffen.

Service & support
Bij KroonOil hechten we waarde aan kennisdeling en bieden uitstekende service en ondersteuning. Onze technisch support staat klaar om vragen te beantwoorden, terwijl ons eigen magazine Lubevision® interessante onderwerpen behandelt. Experts’ Sessions gaan dieper in op onze producten en hun toepassingen.

Wij bieden meer dan alleen oliën; samenwerking, behulpzaamheid en maatwerkondersteuning zijn essentieel in onze service. Vertrouw op KroonOil als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige smeermiddelen, innovatie, service en support. We leveren uitzonderlijke kwaliteit voor de meest veeleisende toepassingen.

Volg Kroon-Oil op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Dit bericht delen?