Category: Banden & wielen

Belgische en Duitse expansie Qweon

De Nederlandse softwareleverancier Qweon, actief in de banden- en wielenbranche, verlegt haar grenzen, letterlijk en figuurlijk. Qweon verwelkomt steeds meer klanten uit buurlanden België en Duitsland. Met onder andere haar balie- en webshopoplossingen komt ze tegemoet aan de groeiende vraag van ondernemers naar zowel automatisering als digitalisering.

In de Nederlandse banden- en wielenbranche is Qweon een bekende naam als aanbieder van software. Dat is buiten de Nederlandse grenzen minder aan de orde. ‘De ambitie om ook buiten Nederland een rol te vertolken hebben we altijd gehad’, aldus een tevreden Paul Smedts, eigenaar van Qweon. De groei over de grens stemt Smedts dan ook tevreden: ‘De branche verandert, ik ben blij dat de vraag om processen te automatiseren groeit, daar zit onze kracht’. Qweon helpt ondernemers om logistieke – en balietaken te vereenvoudigen en stimuleert met haar webshopoplossingen ook de online verkoop.

Excellente service

Qweon stelt klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het bieden van excellente service is en blijft het belangrijkste speerpunt. Dat de klanten van Qweon zich nu ook in België en Duitsland bevinden maakt voor de servicekwaliteit niets uit. ‘Wij koesteren ons klantenbestand en blijven hoogwaardige en directe service leveren, je wordt bij ons nooit een nummer’.    

www.qweon.com

Dit bericht delen?