Category: Banden & wielen

Nieuw webshopdesign beschikbaar bij Qweon

Qweon is, als specialist in software-oplossingen voor de banden- & wielenbranche, gestart met het aanbieden van een vernieuwd webshopdesign op het nieuwe D6-platform. Het design is volledig responsive en zorgt voor een optimale webervaring op zowel de desktop als mobiele apparaten.

Bij dit nieuwe platform zijn de laatste technische mogelijkheden toegepast, gecombineerd met de laatste features op het gebied van webdesign. Daarmee zijn de mogelijkheden voor klanten die gebruik maken van het Qweon verkooppakket verder geoptimaliseerd. Uiteraard maakt ook dit nieuwe platform gebruik van de mega-database van Qweon.

Altijd actuele gegevens

De continu groeiende database, welke wordt onderhouden door Qweon in samenwerking met fabrikanten, importeurs en distributeurs, bevat altijd de meest actuele gegevens. Met de introductie van het D6-platform worden diverse nieuwe features toegepast zoals:

  • Grote snelzoekbalk
  • Keuze uit 3 lay-out weergaven van zoekresultaten
  • Bij velgen zoeken in een range van minimale tot maximale ET-waarde
  • Weergave van zoekfilters instelbaar per klant en in gewenste volgorde
  • Aantallen aanpasbaar alvorens de producten naar de winkelwagen gaan

Ook is het mogelijk om via het achterliggende CMS extra eigen producten en/of diensten aan te maken en weer te geven in de shopomgeving. Op deze manier biedt Qweon haar klanten de mogelijkheid om de verkoop te professionaliseren.

www.qweon.com

Dit bericht delen?