Category: Banden & wielen

Qweon lanceert nieuwe werkplaatsmanager

Het werk voor garagisten zo eenvoudig mogelijk maken waardoor ze de volle focus kunnen leggen op hun core business. Dat doel streeft Qweon als automatiseerder in de banden- en wielenbranche na. 

De lancering van een nieuwe werkplaatsmanager is een nieuwe stap om dat doel te bereiken. De naam ‘werkplaatsmanager’ was een bewuste keuze. Binnen deze module kan de gebruiker alle zaken rondom de werkplaats beheren en dus: ‘managen’.

Gegevens honderdduizenden banden en velgen

Het inplannen van werkzaamheden gekoppeld aan een locatie of werknemer behoort tot de basis. Wat de werkplaatsmanager bijzonder maakt is de connectie met de database van Qweon en de gekoppelde leveranciersinformatie. De gebruiker heeft toegang tot alle gegevens van o.a. honderdduizenden banden en velgen en heeft direct inzicht in (prijs)informatie van leveranciers. Dergelijke informatie kan men meenemen bij het aanmaken en verwerken van werkbonnen.

Daarnaast krijgen gebruikers via de werkplaatsmanager eenvoudig inzicht in voertuig- en werkplaatshistorie en is het mogelijk om de manager te koppelen aan het bandenhotel. Tenslotte is het mogelijk om in de werkomgeving APK-gegevens op te halen en een APK-afmelding door te geven.

Kortom, ondernemers kunnen binnen enkele kliks alles afhandelen, van het inplannen tot en met de facturatie.

www.qweon.com

Dit bericht delen?