Category: Autowas en onderhoud

Colad WaterlessWash levert besparing in tijd en geld

Colad presenteert een efficiënte en geld besparende toevoeging binnen haar assortiment. Met Colad WaterlessWash bespaart de gebruiker tijd en geld bij het reinigen van specifieke panelen en reduceert tegelijkertijd de ecologische voetafdruk.

Voordat men start met een w reparatieklus is het van belang dat het oppervlak 100% schoon is. Normaalgesproken zou men eerst het voertuig naar de wasstraat rijden om deze compleet te reinigen, wat uiteraard tijd en geld kost.

15 minuten besparing per voertuig

Dankzij Colad WaterlessWash kunnen afzonderlijke panelen op locatie worden gereinigd. Het is niet meer nodig om kostbare tijd en geld te verspillen aan het reinigen van een compleet voertuig. Breng Colad WaterlessWash aan op het te reinigen paneel, wacht een halve minuut en veeg deze schoon met een vochtige doek. Wrijf na met een schone microvezeldoek en uw bent klaar om uw reparatie te starten. Op deze manier bespaart u tot wel 15 minuten per voertuig.

Colad WaterlessWash reduceert de ecologische voetafdruk aanzienlijk. In plaats van de honderden liters water in een commerciële wasstraat, die uiteraard ook gerecycled moeten worden, verbruikt men nu slechts een minimale hoeveelheid water met het uitspoelen van een microvezeldoek.

www.emm.com

Dit bericht delen?