Category: Autowas en onderhoud

EMM introduceert extra dunne Clean Pad

Als waardevolle aanvulling op haar poetsproces introduceert EMM de innovatieve Colad Clean Pad. Het is een ultra dunne poetspad om de perfecte afwerking mee te realiseren! De Colad Clean Pad is in het EMM kenniscentrum ontwikkeld in nauwe samenwerking met dealers en eindgebruikers.

De ultra dunne Colad Clean Pad is slechts 10 mm dik en gemaakt van de nieuwste generatie schuimmateriaal welke niet scheurt of verkruimelt. Door het dunne oppervlak van de pad kan deze gemakkelijk worden schoongemaakt door deze te wassen in een emmer water. Er blijft geen opgedroogd poetsmiddel achter. Dit voorkomt hologrammen tijdens de volgende poetsklus. De pad is extra flexibel en ideaal voor het poetsen van zowel vlakke als gebogen ondergronden.

Directe besparing
De Colad Clean Pad is economisch in gebruik. Doordat de pad gemakkelijk schoon te wassen is heeft deze een veel langere levensduur. Na het wassen kan de pad meerdere malen worden hergebruikt. Samen met de bijbehorende Interface Pad vormt de Colad Clean Pad (verkrijgbaar in zacht, medium en hard) een zeer effectief poetssysteem.

EMM is een wereldwijde speler op het gebied van Non-Paint. Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM levert de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. De laatste twee jaar heeft EMM meer dan 20 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder Colad Easy2Check® en de Colad BodyGuard®.

www.emm.com

Dit bericht delen?