Category: Schadeherstel

Colad Pompvloeistofspuit systeem: Robuust en superieure spuitcapaciteit

Colad presenteert met het Colad Pompvloeistofspuit Systeem haar nieuwste innovatie. Het is een innovatieve combinatie van de nieuwe Pompvloeistofspuit Ultimate met een uniek coderingssysteem.

De nieuwe Pompvloeistofspuit Ultimate is een superieure, uiterst oplosmiddelbestendige pompvloeistofspuit met een instelbare spuitnevel en een hoog compressieniveau. Het staat garant voor een vlekkeloos spuitresultaat. Met het kleurcoderingssysteem kunt u uw vloeistoffen snel en eenvoudig identificeren. 

Onberispelijk spuitresultaat

Deze degelijke pompvloeistofspuit is zeer goed bestand tegen bijna alle ontvetters op water- en oplosmiddelbasis dankzij de speciaal ontworpen afdichtingen. De continue hoge druk (3 bar) garandeert een onberispelijke spuitresultaat dat aan de behoeften kan worden aangepast met de verstelbare en duurzame messing spuitkop. Het vloeistofpeil is van buitenaf afleesbaar en de fles kan dankzij de platte bodem stabiel op elke vlakke ondergrond worden geplaatst.

Onderscheid maken tussen verschillende soorten vloeibare inhoud op de werkplek kan een hele uitdaging zijn. Een goed systeem om de spuitflessen te coderen is een must om de voorraad op orde te houden. Met het Colad Pompvloeistofspuit Systeem kan men gemakkelijk onderscheid maken tussen verschillende vloeistoffen met behulp van gekleurde codeerringen.  

www.emm.com

Dit bericht delen?