Category: Autowas en onderhoud

Drie nieuwe professionele reinigers bij Eurol

Eurol voegt drie nieuwe professionele reinigers toe aan het assortiment. Deze reinigers zijn multifunctioneel en hebben een krachtige werking. Een goede reiniging is de eerste stap om tot een goede smering te komen. Materialen moeten ontdaan zijn van oude smeermiddelresten en vuil. Eurol Specialty Lubricants biedt daarom een hoogwaardige lijn reinigers waar onlangs nieuwe producten aan zijn toegevoegd.

Eurol Swift Clean INOX is speciaal ontwikkeld voor reinigen en beschermen van gladde en matte roestvrijstalen oppervlakken. Het is een product in een 400 ml spuitbus en heeft een drievoudige werking. Het reinigt en beschermt tegen vervuiling. Ook voorkomt het dat vettige vervuilingen zoals vingerafdrukken zich hechten aan het roestvrijstalen oppervlak. Hierdoor krijgt het product antibacteriële eigenschappen. Eurol Swift Clean INOX is perfect voor het reinigen en beschermen van roestvrijstalen keukens, liften, straatmeubilair en bijna alle andere roestvrijstalen machines, onderdelen en oppervlakken. Het product bevat geen schuurmiddelen of microplastics zoals PTFE of siliconen. Eurol Swift Clean INOX heeft een InS H1 goedkeuring waardoor het geschikt is voor incidenteel voedselcontact. Met deze goedkeuring is Eurol Swift Clean Inox zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en gezondheidszorg.

Eurol Specialy Swift Clean 130 Spray
Eurol Swift Clean 130 is een zeer effectieve multifunctionele reiniger in een 400 ml spuitbus voor het verwijderen van olie, vet, inkt, graffiti, polymeren, stickers, teer, bitumen, wax en veel andere zware vervuilingen. De reiniger verdampt restloos en is zuinig in gebruik. Eurol Swift Clean 130heeft een InS K1/K3 approval waardoor het geschikt is voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Eurol Specialty Swift Clean Foam Spray
Eurol Swift Clean Foam Spray is een multifunctionele schuimreiniger in een 400 ml spuitbus voor het reinigen en ontvetten van glas, plastic, metaal en andere waterresistente gecoate oppervlakken. De foam spray laat geen strepen of residu achter en druipt niet. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van stof, nicotine, ingedroogde insectresten en vettige vervuiling van ramen, spiegels, tapijten, meubilair, deuren, auto-interieurs etc. Ook is de foam spray geschikt voor het verwijderen van vingerafdrukken van de televisie, smartphone, tablet, laptop en andere schermen. Eurol Swift Clean Foam heeft een InS A1 goedkeuring waardoor het geschikt is voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

www.eurolspecialtylubricants.com

Dit bericht delen?