Category: Autowas en onderhoud

Eurol presenteert additievenlijn op Autoprof Hardenberg

Eurol introduceert een hoogwaardige additievenlijn. Tijdens de Automechanika beurs in Frankfurt werd de uitgebreide lijn, bestaande uit diesel- en benzineadditieven, motor- en transmissieolie additieven en radiatoradditieven, voor het eerst gepresenteerd aan het internationale publiek. De additievenlijn, met in totaal 24 verschillende additieven, wordt aan het Nederlandse publiek gepresenteerd tijdens de Autoprofbeurs Hardenberg.

Uitgebreid onderzoek ging vooraf aan de ontwikkeling van Eurol additieven. De Research & Development afdeling van Eurol heeft de meest effectieve additiefcomponenten geselecteerd en die uitgebreid in de praktijk getest. De additieven verhelpen bestaande problemen maar werken ook preventief.

Online additievenadviseur

“Naast premium kwaliteit onderscheidt de Eurol additievenlijn zich door gemak, service en ondersteuning richting wederverkopers en gebruikers”, vertelt Dennis Marsman, Marketing Manager. “Onze online additievenadviseur biedt die gebruikers altijd en overal advies bij het vertalen van technische symptomen naar de beste oplossing met bijbehorend productadvies. De robuuste blikverpakking geeft gebruikers heldere informatie over toepassing, gebruik, effect en dosering. Voor de meeste producten geldt een ‘one shot’ toepassing, waardoor Eurol additieven gemakkelijk in gebruik zijn. Voor wederverkopers zijn er ter ondersteuning schapfolders en productdisplays beschikbaar.”

Langere levensduur, minder slijtage, meer motorvermogen

Het nut en de noodzaak van het gebruik van additieven wordt steeds groter. Het percentage bio-bestanddelen in brandstoffen neemt toe, ritten worden korter, de motortechniek verfijnder en olieverversingsintervallen worden langer. Daarmee neemt de kans op motorvervuiling toe. Mindere motorprestaties, een slechte start, hoger verbruik of buitengewone rookontwikkeling als mogelijk gevolg. Marsman: “De Eurol additieven zorgen voor: langere levensduur van de motor, minder slijtage, meer motorvermogen, lagere reparatiekosten, lager brandstof- en olieverbruik en lagere uitstootemissies.”

Over Eurol

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 65 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten. ‘We bedienen daarmee uiteenlopende segmenten zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepsvaart. Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder Dakar, is het ultieme bewijs voor onze kwaliteit. Bovendien dragen onze producten de goedkeuringen van vooraanstaande voertuigfabrikanten. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij de 150 Eurol medewerkers altijd centraal: met passie zetten we ons in om uw voertuig of machine de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.’

www.eurol.com

Autoprof: Stand 204

Dit bericht delen?