Category: Autowas en onderhoud

ISO 14001 milieumanagement certificaat voor Eurol

Met het behalen van het ISO 14001:2015 milieumanagement certificaat toont Eurol aan dat zij aan alle eisen van de norm voldoet en op systematische wijze werkt aan het continu verbeteren van de milieuprestaties.

ISO 14001:2015 is een gestandaardiseerde en internationale norm voor milieumanagementsystemen waarmee alle milieu-gerelateerde processen continue geoptimaliseerd worden door risico’s te beheersen en kansen te benutten. Eurol beschikt eveneens over het vernieuwde internationale ISO 9001:2015 certificaat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Martijn Pfeiffer, algemeen directeur van Eurol is blij met de behaalde prestatie: “We besteden in onze dagelijkse bedrijfsvoering structureel meer aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het scheiden van afvalstromen en het recyclen van afval zijn een aantal zichtbare maatregelen, maar we gaan verder. Met het ISO 14001:2015 certificaat optimaliseren we continue alle milieu-gerelateerde processen en zetten we een belangrijke stap in het verduurzamen van onze gehele bedrijfsvoering.”

Over Eurol

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 75 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten en Specialty Lubricants. Het bedrijf bedient daarmee uiteenlopende segmenten zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart. Eurol producten dragen de goedkeuringen van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder Dakar, is het ultieme bewijs voor de kwaliteit.

www.eurol.com

Dit bericht delen?