Category: Banden & wielen

Falken Ziex ZE310 Ecorun in top 5 ANWB Zomerbandentest 2019

De Falken Ziex ZE310 Ecorun is in de ANWB Zomerbandentest 2019 in de top 5 geëindigd. In deze onafhankelijke test werden banden in de maat 186/65 R15 H getest onder de nieuwste Volkswagen Polo.

Deze bandenmaat zit nieuwere auto’s in het B-segment en onder wat oudere middenklassers. De Falken Ziex ZE310 Ecorun deed het goed tot zeer goed op droog wegdek, heeft een laag verbruik en is zeer slijtvast. Op geen enkel testonderdeel scoorde de band een onvoldoende.

High Performance

De Ziex ZE310 Ecorun is een nieuw model binnen het High Performance-zomerbandenassortiment van Falken. De band is specifiek ontworpen met het verhogen van de veiligheid en het verbeteren van rijvertrouwen als uitgangspunten. Niet voor niets beschikt de band over uitstekende tractie en grip op zowel nat als droog wegdek, terwijl de slijtage juist opvallend gering is. ‘We zijn zeer blij dat ook dit nieuwe model van Falken hoog scoort in een onafhankelijke bandentest’, zegt Peter-Alexander van ’t Hof, CEO van T.T.I. Tyre Trading International. ‘De band is eerste montage, heeft het A-label heeft voor veiligheid én is gunstig geprijsd. Dat maakt de Falken Ziex ZE310 Ecorun in vergelijking met de andere banden uit de top 5 van de ANWB Zomerbandentest 2019 tot de ideale keus als het gaat om prijs-kwaliteit.”

De Falken Ziex ZE310 Ecorun is verkrijgbaar bij Tyre Trading International in 108 maten van 14 tot 18 inch, met de snelheidssymbolen H, V en W.

www.tti.nl

Dit bericht delen?