Category: Schadeherstel

Nieuwe blanke lak Cromax biedt uitstekende afwerking

De CC6500 High Performance VOC Clear is een multifunctionele blanke lak van Cromax® die geschikt is voor alle reparaties, van kleine oppervlakken tot volledig overspuiten. De lak is gebaseerd op een baanbrekende nieuwe technologie. Het biedt schadeherstellers een blanke lak die snel en gemakkelijk aan te brengen is, een goede verticale stabiliteit heeft, snel droogt en uitstekende hoogglans resultaten oplevert.

 “We hebben CC6500 High Performance VOC Clear ontwikkeld op basis van de nieuwste producten met een lage viscositeit,” zegt Koen Silverans, trainingsleider van Cromax. “Al deze voordelen zorgen ervoor dat schadeherstellers in ideale omstandigheden tot wel 15 minuten per opdracht kunnen besparen en daarmee de doorlooptijd verkorten”

Snelle uithardingstijden

CC6500 High Performance VOC Clear is eenvoudig in twee lagen aan te brengen met een korte tussentijdse uitdamptijd en biedt uitstekende benatting van het oppervlak. Dat leidt tot een zeer soepele vloeiing. Als aflak is CC6500 High Performance VOC Clear zeer duurzaam. Hij biedt bovendien een hoogglans afwerking. De nieuwe lak biedt ook flexibiliteit bij het drogen, waardoor energie wordt bespaard en de kosten worden verlaagd. Hij hardt uit in slechts 15 minuten bij 60°C en als alternatief in 30 minuten bij 40°C. De snelle uithardingstijden betekenen ook dat er zeer snel kan worden gepolijst en gemonteerd.

www.cromax.nl/CC6500

Dit bericht delen?