Category: Banden

Nieuwe profielen Maxxis & General tijdens Auto Prof Vakbeurs

Reedijk Banden Import B.V. (RBI) is met de merken Maxxis, General Tire en Barum aanwezig op de Auto Prof Vakbeurs Hardenberg. RBI vertegenwoordigt haar klanten met deze drie merken en voorziet de bezoekers van het laatste nieuws, waaronder twee nieuwe winterprofielen en één nieuw all-season profiel.

Al meer dan 25 jaar is RBI de trotse, exclusieve distributeur van het merk Maxxis in de Benelux. De winterrange is onlangs uitgebreid met een nieuw profiel: de Maxxis WL2 voor bestelwagens. Het is de nieuwste generatie winterband. Het loopvlak is gemaakt van Ultra-Low Temperatuur Resistent Rubber (ULTRR) voor een verhoogde grip op sneeuw en ijs. Ook biedt het in de regen extra grip op nat wegdek. Deze band is beschikbaar in 12 maten, lopend van 14 t/m 17 inch.

All-season

Maxxis beschikt ook over een brede range all-season banden, waaronder het nieuwe profiel Maxxis AL2 voor bestelwagens. De vernieuwde rubbersamenstelling van deze band houdt het rubber soepel bij lage temperaturen, verhoogt het rijcomfort en verbetert het contact met de weg. De AL2 is binnenkort beschikbaar in meer dan 60 maten van 14 t/m 17 inch. Zowel de Maxxis WL2 als de Maxxis AL2 zullen te zien zijn op de stand.

Ook de Maxxis Dakar buggy van Tim Coronel is weer te bewonderen. Ieder jaar tonen bezoekers van de Auto Prof Vakbeurs grote interesse in dit Dakar voertuig. Dit keer worden nog niet uitgezonden beelden uit Dakar 2017 op de stand getoond.

General Tire en Barum

RBI’s exclusieve merken General Tire en Barum nemen ook een prominente rol in op de stand. Beide merken worden geproduceerd door Continental. Het aanbod in het populaire 4×4/SUV merk General Tire is verder uitgebreid met het gloednieuwe profiel Snow Grabber Plus. Deze band biedt de specifieke 4×4/SUV stugheid en goede winterprestaties maar behoudt een hoog niveau van comfort vergelijkbaar met PCR autobanden. Bovendien is deze band nog duurzamer dan zijn voorganger Snow Grabber. Deze is deze winter beschikbaar in meer dan 20 maten, lopend van 15 t/m 20 inch. Bezoekers aan de stand kunnen tijdens de beurs meer informatie krijgen over deze nieuwe toevoeging aan het General assortiment.

Ook het merk Barum wordt geëxposeerd. Tijdens de beurs zijn onder andere de Barum Snovanis 2 en Polaris 3 winterbanden te zien. Deze banden met een hoge kilometrage bieden een verkorte remweg en optimale tractie in winterse omstandigheden. Het assortiment van de Snovanis 2 is beschikbaar in 12 maten (14 – 16 inch) en de Polaris 3 telt maar liefst 64 maten (13 – 19 inch).

www.rbi.nl

Auto Prof: 225

Dit bericht delen?