Category: Banden

Nog meer lof voor de Maxxis Premitra HP5

Onlangs is de Maxxis zomerband Premitra HP5 zeer positief naar voren gekomen in de Professional Drivers Test in de UK. De band eindigde op een mooie 3de plaats. Sinds deze test is de band in nog meer onafhankelijke bandentesten opgenomen zoals door de Auto Bild.

In de Auto Bild test zijn 52 verschillende zomerbanden tegenover elkaar gezet, waaronder bekende A-merken als Pirelli, Dunlop en Michelin. De banden zijn op verschillende eigenschappen getest, met als doel te ontdekken welke zomerband de beste overall performance heeft. De eigenschappen aquaplaning, rolweerstand, duurzaamheid en afrolgeluid zijn uitgebreid getest. De 20 best presterende banden zijn opgenomen in het Auto Bild testoverzicht. De HP5 is geëindigd op een 14de plaats. Ondanks de sterke concurrentie van de premium merken, heeft Maxxis opnieuw laten zien dat de HP5 een goed alternatief is en dat deze band over een uitstekende performance beschikt.

High performance voor betaalbare prijs

“We zijn ontzettend trots dat de Premitra HP5 wederom goed is beoordeeld in een gerenommeerde bandentest. De HP5 was in eerste instantie geïntroduceerd om aan de vraag in de markt tegemoet te komen; namelijk de vraag naar high performance banden, voor een betaalbare prijs. Het is fantastisch dat ook uit deze test blijkt dat deze high performance band niet misstaat tussen de bekende A-merken”, aldus Maxxis.

RBI exclusief distributeur

Distributeur Maxxis Reedijk Banden Import B.V. (RBI) is al 30 jaar exclusief distributeur van het merk Maxxis en heeft een landelijk verspreid dealernetwerk. RBI heeft niet alleen een breed assortiment aan zomer-, winter- en all season banden, maar ook caravan- & camperbanden, aanhangwagenbanden en trailerbanden. Zelfs banden met wit zijvlak voor oldtimers zijn onderdeel van dit assortiment. Daarnaast zijn er kortgeleden ook runflat banden op de markt gebracht.

www.maxxisbanden.nl

Dit bericht delen?