Category: Banden

Novex breidt matenpakket All Season banden uit naar 18 inch

De vraag naar all season banden blijft groeien. Uit verschillende onderzoeken en marktcijfers blijkt dat al enige jaren het marktaandeel in all season banden stijgt. Ook Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) onderkent deze groeiende vraag en speelt hier op in met haar private label Novex door het matenpakket in all season verder uit te breiden met 12 nieuwe maten.

In maart zijn de eerste zeven nieuwe maten al gelost waarmee het assortiment nu zelfs is uitgebreid naar 18 inch. Naar verwachting zijn de resterende nieuwe maten vanaf april beschikbaar. “In 2017 willen wij met Novex het aanbod in all season nog beter laten aansluiten op de toenemende vraag vanuit de markt”, aldus VDB.

Sterk merk

Al ruim 7 jaar maken all season banden deel uit van het brede Novex assortiment. In deze periode is het aanbod aan all season maten binnen Novex gestaag gegroeid. Met de laatste uitbreiding van 12 extra maten is nu een volwaardig assortiment in 13 t/m 18 inch beschikbaar en omvat de totale range Novex all season banden zelfs 52 (!) maten. Met deze brede range (ook in zomer- en winterbanden), een goede beschikbaarheid in combinatie met uitgebreide marketing en communicatie support aan Novex-dealers, heeft VDB een sterk merk in handen.

 

Tim Coronel

“Naast all season banden van bekende premium, economy en budgetmerken, vinden wij het belangrijk om ook binnen ons private label Novex een all season band in het assortiment te hebben, die het hele jaar door beschikbaar is voor onze klanten. Daarnaast hechten wij belang aan een goede prijs/kwaliteitverhouding, iets wat we met Novex bieden. Dat is wat Novex het juiste alternatief maakt.”stelt VDB.

VDB is trots op de grote ontwikkeling die haar private label in de laatste jaren heeft doorgemaakt. Sinds jaren is Tim Coronel als ambassadeur verbonden aan het merk en ook aanwezig bij de vele events, zowel bij dealers als op circuits. “Onze marketinginspanningen en lokale ondersteuning van dealers werpen hun vruchten af. Novex wordt steeds meer een vraagmerk waarmee klanten zich kunnen onderscheiden en dat is exact wat wij met Novex willen bereiken.”

www.vandenban.nl

Dit bericht delen?