Category: Uncategorized

Plan-IT de sleutel naar maximale productiviteit in de werkplaats

Plan-IT is, met momenteel een marktaandeel van zo’n 58% in Nederland, en tevens in België en Duitsland, al ruim 20 jaar bepalend in het aftersalesproces. Plan-IT is vooral bekend van de digitale weergave van het grote analoge planbord dat we in elke werkplaats wel hebben gezien vroeger.

Inmiddels is Plan-IT met al haar producten een begrip in de automotive branche. De Plan-IT dagplanning is een onmisbaar onderdeel, wat zich geheel dynamisch en automatisch aanpast aan de dagelijkse processen in de werkplaats.

Werkplaatsafspraken

Plan-IT Werkplaats biedt de mogelijkheid om alle werkplaatsafspraken weer te geven in één handig digitaal planbord. Daardoor heb je altijd een goed overzicht van de werkplaatsplanning. Met Plan-IT Werkplaats beschik je over de mogelijkheid om gemakkelijk afspraken aan te passen, te verplaatsen en de monteur te wijzigen. Het is in één oogopslag duidelijk wat de status van de betreffende afspraak is. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de beschikbare monteurs en voorkom je dubbele afspraken en verloren tijd.

Plan-IT Online is een ideale aanvulling op Plan-IT Werkplaats. Via Plan-IT Online bied je klanten de mogelijkheid om 24 uur per dag zelf een afspraak aan te vragen, op een zelf gekozen dag en tijdstip, via de website. Op deze manier is de klant niet meer gebonden aan openingstijden. Plan-IT Online kan gemakkelijk geïntegreerd worden binnen de website. Hiermee wordt klantgerichtheid en klanttevredenheid verhoogt.

www.plan-it.nl

Dit bericht delen?