Category: Werkplaats

Plan-IT en iGarage: efficiënt sales- en aftersalesproces

Plan-IT International en iGarage International lanceren de integratie van de geavanceerde Plan-IT werkplaatsplanning met de iGarage App. Hierdoor kan men het planproces binnen autobedrijven verder digitaliseren en optimaliseren.

Door toenemende druk op werkplaatsen en hun recepties is dit van groot belang. Met deze koppeling realiseren beide bedrijven de sleutel tot maximale productiviteit in de werkplaats. Plan-IT International is al meer dan 25 jaar marktleider in werkplaatsplanning. Het is geschikt voor kleine tot grote autobedrijven. iGarage International is met meer dan 130.000 App gebruikers een bewezen oplossing voor klantcommunicatie.

Inzicht in beschikbaarheid

Met de koppeling tussen Plan-IT en de iGarage App heeft de consument direct inzicht in de beschikbaarheid van de werkplaats. De consument kan zelf een geschikt moment kiezen voor een afspraak zonder dat de receptie hier tussen hoeft te komen. Dit verhoogt de efficiëntie van het sales- en aftersalesproces en bespaart kostbare tijd van de receptionist.

www.jds.nl

Dit bericht delen?