Category: Banden

Reedijk Wheels and Tyres overgenomen door medeoprichter Bert Reedijk

Reedijk Wheels and Tyres in Strijen is vanaf maandag 5 februari weer helemaal ‘back in business’. Eigenaar Bert Reedijk: “Reedijk Wheels and Tyres is en blijft hét adres voor alles rond banden en wielen. Ons team van gedreven medewerkers biedt onze klanten de service die ze al decennia van ons gewend zijn. De vele positieve reacties van vaste klanten en toeleveranciers doen ons goed.”

Bas en Bert Reedijk openden in 1988 de deuren van Reedijk Bandenservice. De broers bouwden het bedrijf uit tot een onderneming met klanten in heel Europa. Bert Reedijk: “Wij onderscheiden ons onder andere met een breed programma bijzondere wielen, met als specialisatie grote maten voor auto’s uit de hogere segmenten. Daarnaast zijn we internationaal actief met onze groothandel in banden. In ons pand in Strijen beschikken we over een moderne werkplaats. Onze technici zijn ware specialisten op alle gebieden van bandenservice, voor zakelijke klanten en particulieren. Denk aan complete band-wielcombinaties, uitlijnen en ons specialisme op het gebied van TPMS bandenspanning controlesystemen.”

Vertrouwde team

Vijf jaar nadat de broers hun onderneming verkochten aan een groep ambitieuze investeerders, heeft Bert Reedijk het bedrijf weer overgenomen. “Ik ben sinds 2013 bij de onderneming betrokken gebleven als inkoop- en verkoopadviseur. De resultaten liepen onder de nieuwe eigenaren terug. Ik ben blij dat Reedijk Wheels and Tyres vanaf nu weer het bedrijf is dat 25 jaar lang vooropliep in service, vakkennis en gedrevenheid. Tegelijkertijd kan ik een groot deel van ons vertrouwde team gelukkig weer werkzekerheid bieden.”

www.reedijkgroup.com

Dit bericht delen?