Category: Schadeherstel

Rl-eez Fitt autoruit montagehulp met zuignap

Bij het inleggen van een autoruit loop je de kans het dak of de sponning te raken. Dit kan voorkomen worden met een Fitt. Daarmee ‘dwing’ je de ruit in de juiste positie.

Voor het uitsnijden van een voor- of achterruit met het Duobond Rl-eez systeem wordt er nu gewerkt met een kunststof snijdraad met een sterkte van 200 daN en een doorsnede van 1,05 mm. Nieuw is de draad 270 daN en een doorsnede van 1,1 mm.

Steenslagschade

Sinds de komst van de Duobond Air Removal Tool (DART) is het repareren van een steenslagschade al een stuk eenvoudiger geworden. Maar nu is er Duobond Pulse. Daarmee wordt een beschadiging volautomatisch gerepareerd. De Pulse automaat wordt geleverd in combinatie met het Duobond Iris Glasreparatiesysteem, maar kan ook op de andere Duobond systemen worden aangesloten.

De injector wordt boven de breuk geplaatst, de Pulse aangesloten en het programma gestart. Met het 10 minuten durende programma wisselen vacuüm en druk elkaar automatisch af. Deze handelingen zorgen ervoor dat de lucht die in de breuk aanwezig is wordt weggezogen. Zodra het vacuüm wordt onderbroken loopt de UV-hars in de breuk.

www.glasstech.nl

Dit bericht delen?