Category: Werkplaats

Snap-on introduceert APOLLO-D9 diagnosetester

Snap-on Tools presenteert de compleet nieuwe APOLLO-D9 diagnosetester. Dankzij nieuwe hardware, software en unieke features is de APOLLO-D9 een gebruiksvriendelijke, zeer nauwkeurige en uitgebreide tester die zowel snelle pre- en post scans als geavanceerde diagnose mogelijk maakt.

Tijd is geld. Om problemen snel op te lossen heb je een diagnose tool nodig die je volledig kunt vertrouwen. De Snap-on APOLLO-D9 biedt de informatie en middelen die je nodig hebt om problemen op te lossen. Met de APOLLO-D9 heb je toegang tot Snap-on Intelligente Diagnose met gefilterde, geverifieerde en bewezen realistische oplossingen en alle voertuiggegevens die je nodig hebt om snel tot de juiste oplossing te komen.

Twee seconden opstarttijd

De APOLLO-D9 doet dit door alleen relevante informatie te laten zien. Nooit meer scrollen door forums of eindeloos op internet zoeken om de juiste antwoorden te vinden. Dankzij Over-The-Air updates beschik je altijd over de meest actuele OEM data en oplossingen. De Snap-on diagnose-software draait in de APOLLO-D9 op de nieuwste generatie SMX besturingssysteem. De tester heeft slechts twee seconden nodig om op te starten waarna elektronische regeleenheden en foutcodes met één druk op de knop razendsnel gescand en gewist kunnen worden.  

Het design van de APOLLO-D9 is ergonomisch verfijnd waardoor deze tester fijn in de hand ligt. Naast de bediening via het touchscreen, kan met de vierweg duimbediening snel en efficiënt door de overzichtelijke menu’s genavigeerd worden. 

www.snap-on.eu

Dit bericht delen?