Category: Schadeherstel

Snelle en accurate schadeanalyse met CAR-O-LINER

Het Point 2 Point diagnosemeetsysteem van CAR-O-LINER biedt een snelle en accurate schadeanalyse met rapportgenerator. De PointX ™ ontleent haar kracht aan de nieuwe generatie technologie, zowel in de meetarm als in de software.

De lichte en efficiënte meetarm is eenvoudig in gebruik. In combinatie met CAR-O-DATA, ‘s werelds meest uitgebreide voertuig-database, is het een betaalbaar meetsysteem waarmee men snel en nauwkeurig meetpunten registreert.

Extreem licht

De PointX meetarm is gemaakt van koolstofvezel en daardoor extreem licht van gewicht.  Daardoor is het voor technici eenvoudig manoeuvreren rondom de voertuigen om de meting te verrichten. Of het voertuig nu op een lift, richtbank of gewoon op de vloer staat. De PointX is eenvoudig te bedienen met Vision2 Software. Dit grafisch ingerichte systeem begeleidt het volledige herstelproces. Dankzij de uitgebreide meetgegevens zijn garagisten in staat om de hoogste kwaliteit diagnose te bieden aan hun klanten.  

Blackhawk spotter

Een ander interessant product in het assortiment van Goodmen Equipment is de WEL2100A aluminium spotter van Blackhawk. Dit is een draagbare snelle spotter voor aluminium die zorgt voor kortere reparatietijden. De Blackhawk spotter is bijzonder geschikt voor toepassingen in carrosseriebedrijven en wordt compleet geleverd met pistool, aardingskabel met klem en accessoires.

www.goodmen.nl

Dit bericht delen?