Category: Werkplaats

SP Tools USA serie gereedschapskarren en wandsystemen razend populair

De SP Tools USA serie is razend populair in de Verenigde Staten. Per direct zijn deze grote en luxe USA Sumo gereedschapskarren en USA Workshop wandsystemen ook beschikbaar in Europa. Met deze nieuwe lijn maakt SP Tools opnieuw innovatie en kwaliteit bereikbaar voor iedere techneut.

De SP Tools USA Series is ontstaan vanuit de praktijk. Steeds meer techneuten in de Verenigde Staten zochten contact met SP Tools met de vraag naar grote multifunctionele gereedschapswagens en wandsystemen. Het resultaat is de nieuwe SP Tools USA Series met twee productlijnen: USA Sumo gereedschapskarren en USA Workshop wandsystemen. Uniek aan de SP Tools USA Series is de concurrerende prijsstelling, waarmee SP Tools professioneel werken voor een breed publiek bereikbaar maakt.

Sumo Series gereedschapskarren

De SP Tools USA Sumo Series is leverbaar in drie breedtes: small 86 cm, medium 150 cm en large 185 cm. De medium en large uitvoeringen zijn uit te breiden met zijkasten van 70 cm, waardoor een totale breedte is te creëren tot wel 325c m! Met een hoogte van 195 cm is er altijd voldoende hoofdruimte beschikbaar.

Workshop Series wandsystemen

De SP Tools USA Workshop Series is een volledig modulair wandsysteem. De afmeting, samenstelling en indeling is helemaal zelf te bepalen. Zo ontstaat een werkplek die exact kan worden afgestemd op de individuele wensen en beschikbare ruimte. Tot de beschikbare elementen behoren hoek-, staande-, liggende- en topkasten, ladenblokken, trolleys en verrijdbare karren, wandunit met klep of roldeur en geperforeerd achterbord, een werkbank met RVS- of houten-werkblad, kabelhaspel blokken en een kast met papierrol en afvalbak. Dit alles in verschillende afmetingen en configuraties.

De levering gaat via geselecteerde SP Tools dealers

www.sptoolseurope.com

Dit bericht delen?